Peijnenburg Begeleiding

Pgb voor individuele begeleiding in Oss

Ervaar je belemmeringen op het gebied van wonen, zinvolle dagbesteding, werken en leren, sociale relaties, financiën en administratie of gezondheid? De individuele begeleiders kunnen jou helpen om deze belemmeringen samen met jou weg te nemen of te verkleinen. Wat gaat er goed en waar ben je minder tevreden over? En hoe kunnen wij je daarbij helpen? Wij kijken echt naar jouw behoeftes. Maatwerk individuele begeleiding dus.

Individuele begeleiding in Oss kan via een pgb of zorg in natura. Waar je met een persoonsgebonden budget zelf de regie hebt, maar dus ook de administratie moet bijhouden, wordt bij zorg in natura alles voor je geregeld. De gemeente gaat samen met jou op zoek naar een geschikte zorgaanbieder.

Hoe zien onze trajecten eruit?

Ben je geïnteresseerd in ons individueel begeleidingstraject? Dan leren we je graag kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een wederzijdse klik en is er een basis voor een pgb indicatie vanuit de gemeente Oss? Dan gaan we graag met je aan de slag met een persoonlijk trajectplan. Dit plan is volledig gericht op jouw specifieke situatie, doelen, wensen en mogelijkheden. Vervolgens plannen we regelmatig een tussentijdse evaluatie in om e kijken welke doelen er behaald zijn en wat er eventueel beter kan.

Pgb aanvragen in Oss? Wij kunnen helpen!

Bij Peijnenburg Begeleiding begrijpen wij als geen ander dat er een heleboel regels en verplichtingen zijn rondom het aanvragen van een individueel begeleidingstraject en het aanvragen van een pgb in Oss. Onze persoonlijke begeleider zorgt ervoor dat jij de hulp gaat ontvangen die jij nodig hebt. Wij ondersteunen en begeleiden onze cliënten met belemmeringen die ze in hun dagelijks leven ervaren.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag samen met jou aan de slag met jouw persoonlijke doelen.

Nieuws

19-03-2024

Vacature Peijnenburg Begeleiding

Ben jij diegene die ons enthousiaste team komt versterken met jouw gedrevenheid om cliënten te begeleiden en ondersteunen? We zijn op zoek naar een ambulant […]

Lees verder...
18-02-2024

Hoe kan ik begeleiding aanvragen bij autisme?

Autisme is een ontwikkelingsstoornis met veel aspecten. Er vallen veel uitingen in het Autistisch Spectrum (ASS). En bij iedereen uit autisme zich op een andere […]

Lees verder...
17-02-2020

Hoe vraag ik pgb aan? Pgb aanvragen bij de gemeente!

Op de vraag ‘Hoe vraag ik pgb aan?’ is geen eenduidig antwoord mogelijk. Het aanvragen van pgb is namelijk per gemeente verschillend. Maar, over het […]

Lees verder...