Peijnenburg Begeleiding

Ambulante begeleiding

De individuele begeleidingstrajecten die wij aanbieden, zijn een vorm van ambulante begeleiding. Ambulante begeleiding houdt in dat jij in je eigen woning woont en daar begeleiding krijgt van een ambulant begeleider. Onze begeleiding is afgestemd op jouw hulpvragen, jouw doelen en jouw behoeften. Dus, zit je niet lekker in je vel, vind je het lastig om iedere ochtend op te staan en je dag op een prettige manier te beginnen en/of vind je het lastig om te kunnen participeren in de maatschappij? Peijnenburg Begeleiding helpt je graag.

Onze ambulant begeleider kan je op verschillende leefgebieden ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan ambulante woonbegeleiding, financiën, dagbesteding, huiselijke relaties, geestelijke gezondheidszorg en lichamelijke gezondheid. Afhankelijk van jouw vraag kan onze ondersteuning zich op één of meer van deze leefgebieden richten.

Hoe gaan wij te werk?

Ben je geïnteresseerd in onze ambulante begeleiding? Dan leren we je graag kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er van beide kanten een klik? En is er een basis voor een indicatie vanuit de gemeente? Dan gaan wij graag met jou aan de slag met een persoonlijk plan. Dit plan is toegespitst op jouw specifieke situatie, op jouw doelen, op jouw mogelijkheden. We plannen regelmatig een tussentijdse evaluatie in om te kijken welke doelen er behaald zijn en wat er eventueel beter kan.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen op het gebied van ambulante begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Deskundigheid

Peijnenburg Begeleiding is gespecialiseerd in het aanbieden van hulp en ondersteuning aan mensen die bijvoorbeeld beperkingen ervaren binnen het autisme spectrum, een psychische stoornis hebben, psychosociale problemen ondervinden of praktische problemen ervaren aan de hand van ADHD of NAH problematiek.

Samen met onze cliënten stellen we een zo passend mogelijk maatwerktraject op. Met één vaste ambulant begeleider ga jij aan de slag om aan jouw doelen te werken. En hier nemen we ruim de tijd voor. Alle tijd die jij nodig hebt.

Onze persoonlijke begeleiders

Paul Groels

Paul Groels

Directeur - trajectbegeleider

Luuk van Rooij

Luuk van Rooij

Trajectbegeleider

Liesbeth de Lepper

Liesbeth de Lepper

Trajectbegeleidster

Jet Pels

Jet Pels

Trajectbegeleidster