Peijnenburg Begeleiding
Trajectbegeleidster / Medewerkster ontwikkeling & kwaliteit
liesbeth@peijnenburgbegeleiding.nl
06 15228620
Bekijk mijn profiel op:

Liesbeth de Lepper

Motto

“Rust in je hoofd, geeft ruimte om te dromen en richting aan leven.”

Over Liesbeth

Ik ben Liesbeth de Lepper, sinds 2017 trajectbegeleidster bij Peijnenburg Begeleiding. Hiervoor heb ik 9 jaar binnen dagbesteding voor mensen met psychiatrische achtergrond gewerkt. Zowel het begeleiden van groepsactiviteiten als de individuele trajecten heb ik met erg veel plezier gedaan, maar ik wilde meer. Want je leven bestaat nou eenmaal uit meer dan enkel je daginvulling.

Als trajectbegeleidster bij Peijnenburg Begeleiding kan dat. Het mooie vind ik dat ik aandacht kan besteden aan datgene wat aandacht nodig heeft in iemands leven. Mij gaat het erom dat je tevreden kan zijn over je leven. Daarbij spelen alle levensgebieden een rol.

Vertrouwen is de basis van de begeleiding die ik bied. Om dat te bereiken vind ik het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Zo kan ik me inleven in wat er lastig voor jou is en weet jij wat je van mij kunt verwachten. Door me te verdiepen in jou als persoon en jouw verhaal probeer ik een goed beeld te krijgen van datgene wat je kan helpen om je leven weer op de rit te krijgen, want wat dát betekent is voor iedereen anders.

Samen maken we een plan om aan jouw doelen te werken; concreet en haalbaar. En dat op de manier die bij jóu past. Met mijn creatieve blik is er altijd wel een passende manier te vinden.

Gedurende het traject bespreken we samen hoe het gaat, zowel wat er goed gaat als wat er moeilijk is. Ik bied een luisterend oor en probeer mee te denken in mogelijkheden voor verandering. Ik help je om naar jouw oplossingen te zoeken en zo weer je eigen kracht te voelen. Daarbij zoeken we naar je cirkel van invloed. Op welke onderdelen van een (moeilijke) situatie heb je invloed en op welke niet. Als we dat weten kunnen we bekijken welke keuzes je binnen die situatie hebt met welke gevolgen. Zo zijn we de ene keer praktisch bezig om zaken te regelen; de andere keer vraagt je beleving wellicht meer aandacht.

Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een manier is om een fijn, zinvol leven te leiden. Dat is niet altijd even eenvoudig; soms zijn er de nodige obstakels die het moeilijk maken. Ik zet me voor 100% in om te zorgen voor rust in je hoofd en om daarmee ruimte te maken voor dromen. Die dromen helpen je weer om constructieve keuzes te maken en richting te geven aan jouw eigen leven.

terug naar overzicht

Nieuws

19-03-2024

Vacature Peijnenburg Begeleiding

Ben jij diegene die ons enthousiaste team komt versterken met jouw gedrevenheid om cliënten te begeleiden en ondersteunen? We zijn op zoek naar een ambulant […]

Lees verder...
18-02-2024

Hoe kan ik begeleiding aanvragen bij autisme?

Autisme is een ontwikkelingsstoornis met veel aspecten. Er vallen veel uitingen in het Autistisch Spectrum (ASS). En bij iedereen uit autisme zich op een andere […]

Lees verder...
17-02-2020

Hoe vraag ik pgb aan? Pgb aanvragen bij de gemeente!

Op de vraag ‘Hoe vraag ik pgb aan?’ is geen eenduidig antwoord mogelijk. Het aanvragen van pgb is namelijk per gemeente verschillend. Maar, over het […]

Lees verder...