Peijnenburg Begeleiding

Pgb aanvragen in Eindhoven

Pgb is de afkorting van persoonsgebonden budget. Het is een budget waarmee mensen zelf de zorg kunnen inkopen die ze nodig hebben. Pgb is er voor iedereen die vanwege een beperking, aandoening of stoornis meer dan de gebruikelijke zorg of begeleiding nodig heeft. Bij Peijnenburg Begeleiding zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met bijvoorbeeld een autistische beperking, een psychische stoornis, psychosociale problemen, ADHD of NAH.

Heb je een goed gevoel bij Peijnenburg Begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is en of er een basis is voor een pgb indicatie vanuit de gemeente Eindhoven. Is het antwoord ‘ja’? Dan gaat onze persoonlijke begeleider graag met je aan de slag.

Onze ambulante begeleidingstrajecten

Jouw pgb bij de gemeente Eindhoven is rond. Groen licht om te kunnen starten met ons ambulante begeleidingstraject. Onze ambulante begeleidingstrajecten zijn persoonlijke, maatwerktrajecten. Aan de basis staat jouw persoonlijke plan: wat is jouw situatie, wat zijn jouw persoonlijke doelen, wat zijn jouw mogelijkheden en wat zijn jouw wensen?

Onze ambulant begeleider kan je op verschillende leefgebieden ondersteunen. Denk aan woonbegeleiding, financiën, dagbesteding, sociale relaties, geestelijke gezondheidszorg en lichamelijke gezondheid. Afhankelijk van jouw vraag richt onze ondersteuning zich op één of meer leefgebieden.

Hulp nodig bij aanvragen pgb regio Eindhoven? Neem contact op!

Zit je niet lekker in je vel, vind je het lastig om te kunnen participeren in de maatschappij of kun je wel wat hulp gebruiken om jouw persoonlijke doelen te behalen? En woon je in Eindhoven of omgeving? Dan kunnen wij je helpen, ook met het aanvragen van een pgb. In overleg met de gemeente Eindhoven kun je die hulp ontvangen, die jij nodig hebt en waarnaar je op zoek bent.

Nieuws

19-03-2024

Vacature Peijnenburg Begeleiding

Ben jij diegene die ons enthousiaste team komt versterken met jouw gedrevenheid om cliënten te begeleiden en ondersteunen? We zijn op zoek naar een ambulant […]

Lees verder...
18-02-2024

Hoe kan ik begeleiding aanvragen bij autisme?

Autisme is een ontwikkelingsstoornis met veel aspecten. Er vallen veel uitingen in het Autistisch Spectrum (ASS). En bij iedereen uit autisme zich op een andere […]

Lees verder...
17-02-2020

Hoe vraag ik pgb aan? Pgb aanvragen bij de gemeente!

Op de vraag ‘Hoe vraag ik pgb aan?’ is geen eenduidig antwoord mogelijk. Het aanvragen van pgb is namelijk per gemeente verschillend. Maar, over het […]

Lees verder...